Morkų lazdelės

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Morkos, 500 gr.
  • Petražolės, 1 pund.
  • Šviežias imbieras, 1 cm
  • Druska, 1 žiups.
  • Aliejus, 5 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskuskite ir supjaustykite lazdelėmis. Jas sumaišykite su kapotomis petražolėmis, šviežiu, tarkuotu imbieru ir aliejumi.

  2. Morkų lazdeles sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą arba ant kepimo popieriumi išklotos ir aliejumi pateptos skardos. Pabarstykite druska.

  3. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje, apie 30-40 min.

  4. Tinka tiek kaip garnyras, tiek kaip pagrindinis patiekalas.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška