Naminiai tortilijų traškučiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kukurūzų paplotėliai (tortilijos), 350 gr.
  • Augalinis aliejus, 1 v.š.
  • Žaliųjų citrinų sultys, 3 v.š.
  • Maltas kuminas, 1 a.š.
  • Aitriųjų paprikų milteliai, 1 a.š.
  • Druska, 1 a.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkie orkaitę iki 175 laipsnių.

  2. Supjaustykite kiekvieną paplotėlį į 8 gabaliukus (kaip picą), sudėkite po vieną į kepimo skardą.

  3. Gerai išmaišykite aliejų ir citrinų sultis, apipurkškite šiuo mišiniu kiekvieną tortilijos gabaliuką, kad lengvai sudrėktų.

  4. Apibarstykite kuminais, aitriųjų paprikų milteliais ir druska.

  5. Kepkite apie 7 minutes, tada apsukite skardą, ir kepkite dar tiek pat (tortilijos turi būti traškios, tačiau neparudavusios per daug)

  6. Patiekite su įvairiais garnyrais, padažais ar gvakamole.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai

Greita receptų paieška