Obuoliniai keksiukai su riešutais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
12
Ingredientai:
- Kvietiniai miltai, 250 gr.
- Migdolai, 40 gr.
- Kepimo milteliai, 2 a.š.
- Druska, 1 žiups.
- Kiaušiniai, 1 vnt.
- Pasukos, 250 ml
- Sviestas, 80 ml
- Cukrus, 170 gr.
- Obuolys, 1 vnt.
- Tarkuota citrinos žievelė, 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinkite migdolus.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Kiaušinį išplakite su cukrumi ir sviestu, įmaišykite pasukas, miltų mišinį, migdolus, nuluptą tarkuotą obuolį ir citrinos žievelę.
Tešlą išpilstykite į formeles ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.
Receptą atsiuntė:
Valerija
Komentarai