Omletas su krevetėmis ir skrebučiu
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
- Kiaušiniai, 2 vnt.
- Druska, 1 žiups.
- Augalinis aliejus, 4 v.š.
- Pienas, 20 ml
- Krevetės, 250 gr.
- Svogūnų laiškai, 3 vnt.
- Vanduo, 20 ml
- Sūris, 50 gr.
- Skrebučiai, 2 vnt.
- Juodieji pipirai, 1 žiups.
- Žalumynai, 1 pund.
Gaminimo instrukcija:
Išplakite pieną, vandenį, prieskonius ir tarkuotą sūrį, įmaišykite krevetes.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą ir supilkite plakinį.
Uždenkite dangtį ir kepkite keletą minučių ant nedidelės ugnies, tada apverskite omletą ir apkepkite kitą jo pusę
Patiekite su skrebučiu ir žalumynais
Receptą atsiuntė:
Natalija
Komentarai (1)