Orkaitėje kepta lašiša su česnaku ir rozmarinais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Didelės bulvės, supjaustytos riekutėmis, 3 vnt.
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • Rozmarinų šakelės, 8 vnt.
  • Lašišos filė (supjaustyta į 4 gabaliukus), 1 vnt.
  • Plonai supjaustytos citrinos, 2 vnt.
  • Susmulkintos česnako skiltelės, 4 vnt.
  • Sviestas, 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, pasiruoškite 4 kepimo popieriaus lakštus. Ant kiekvieno iš jų per vidurį uždėkite bulvių, pabarstykite druska ir pipirais. Uždėkite po 2 rozmarinų šakeles, lašišos gabaliuką, porą citrinos riekučių, susmulkintą česnako skiltelę ir šaukštą sviesto. Viską dar kartą pabarstykite druska ir pipirais.

  2. Susukite į kepimo popierių (padarykite 4 paketukus), sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 15 minučių. Patiekite iš karto.

  3. Vienas iš paprasčiausių, bet tikrai ne prasčiausių būdų greitai, skaniai ir sveikai paruošti lašišos filė!

Receptą atsiuntė: Milda

Komentarai

Greita receptų paieška