Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Žuvis, 4 vnt.
- Džiūvėsėliai, 100 gr.
- Sviestas, 50 gr.
- Majonezas, 3 v.š.
- Druska, 1 žiups.
- Citrinų sultys, 4 v.š.
- Pipirai, 1 žiups.
- Svogūnų milteliai, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite majonezą, citrinų sultis, pipirus, druską ir svogūnų miltelius.
Gautoje masėje pamirkykite žuvį, tada užberkite džiūvėsėlių ir užpilkite ištirpinto sviesto.
Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.
Apšlakstykite citrinų sultimis ir patiekite.
Receptą atsiuntė:
Danguolė
Komentarai (3)