Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių, skardą išklokite kepimo popieriumi. Giliame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, krapus, tirpintą sviestą, česnakų granules, druską, pipirus. Į kitą dubenį supilkite miltus, trečiame išplakite kiaušinius.
Agurkų riekutes apsausinkite popieriniu rankšluosčiu, tada po vieną pavoliokite kiaušinių plakinyje, o galiausiai - džiūvėsėlių ir prieskonių mišinyje. Riekutės turi būti padengtos iš abiejų pusių.
Sudėkie į kepimo skardą ir kepkite maždaug 15 minučių.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanus ir įdomus užkandis. Jeigu norite, kad būtų be gliuteno, džiūvėsėlius galima pakeisti smulkiai kapotais migdolais.
Komentarai