Orkaitėje keptas upėtakis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Sviestas, 60 gr.
  • Petražolės, 10 gr.
  • Upėtakis, 1 vnt.
  • Druska, 2 žiups.
  • Pipirai, 1 žiups.
  • Citrina, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite sviestą ir susmulkinkite petražoles.

  2. Išklokite kepimo formą folija, sudėkite žuvį, užpilkite šiek tiek sviesto.

  3. Pabarstykite druska ir pipirais.

  4. Į likusį svietą supilkite citrinos sultis ir suberkite petražoles. Mišinį užvirinkite ir užpilkite ant žuvies. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Erika

Komentarai (1)

Tu vištą 2018-05-21 20:53
Nesugebi recepto parašyti.
Greita receptų paieška