Orkaitėje kepti smidrai su sūriu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Smidrai, 700 gr.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Malti džiūvėsėliai, 0,5 stikl.
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0,75 stikl.
  • Česnako milteliai, 1 a.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Malti juodieji pipirai, 0,25 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Skardą papurkškite aliejumi, kad smidrai neprikibtų, ir atidėkite į šalį.

  2. Smidrų galai turi būti nupjauti. Smidrus užpilkite aliejumi, išmaišykite, tada pabarstykite džiūvėsėliais, česnako milteliais, druska, pipirais ir tarkuotu sūriu, vėl gerai išmaišykite.

  3. Paskleiskite smidrus ant skardos ir kepkite 10-15 minučių.

  4. Paprasčiau nebūna!

Receptą atsiuntė: Ligita

Komentarai

Greita receptų paieška