Padažas žuvies patiekalams

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Pienas, 600 ml
  • Muskato riešutas, 0,5 a.š.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Gvazdikėliai, 3 vnt.
  • Sviestas, 50 gr.
  • Grietinė, 6 v.š.
  • Lauro lapai, 2 vnt.
  • Juodieji pipirai, 5 vnt.
  • Džiūvėsėliai, 150 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną įpilkite į nedidelį indą, suberkite muskato riešutus, lauro lapelius, pipirus, gvazdikėlius, įdėkite perpjautą pusiau svogūno galvutę. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol užvirs, tada nukaiskite ir palikite pusvalandį nusistovėti.

  2. Pieną perkoškite, suberkite džiūvėsėlius. Kaitinkite apie 5 min. ant silpnos ugnies, kol pradės tirštėti.

  3. Sudėkite sviestą ir grietinę, pakaitinkite dar porą minučių ir patiekite su žuvies patiekalais.

Receptą atsiuntė: Miglė

Komentarai

Greita receptų paieška