Iš cukraus, šaukšto miltų, mielių ir drungno pieno paruoškite raugą ir palaikykite jį šiltoje vietoje, kol padvigubės.
Išmaišykite jį su kitais komponentais (likusiais miltais, 2 šaukštais aliejaus, druska), įpilkite 0,5 stiklinės vandens. Kruopščiai išminkyti tešlą ir sudėti ją į riebalais išteptą kepimo skardą. Pakildinkite tešlą, po to ištepkite ją aliejaus ir kečupo mišiniu.
Žiedinį kopūstą padalinkite į labai mažas dalelytes, išvirkite (kad būtų apykietis), nusunkite. Atskirai išvirkite griežinėliais supjaustytą morką. Kiaušinius supjaustykite į 8 dalis arba sukapokite. Įdaro komponentus tolygiai sudėkite ant pakilusios tešlos.
Grietinėlę ir fermentinį sūrį išmaišykite puode, pagardinti pagal skonį prieskoniais ir kaitinkite, kol išeis vienalytė masė. Daržoves užpilkite šiuo padažu.
Kepkite iki vidutinio karštumo orkaitėje 50 minučių.
Komentarai