Persijokite į dubenį miltus ir kepimo miltelius, sudėkite pusę cukraus, 200 g sviesto, pakelį vanilinio sukraus, įmuškite 2 kiaušinius ir užminkykite tešlą.
Formą patepkite riebalais ir pabarstykite riešutais.
3/4 tešlos iškočiokite, išklokite formą ir padarykite kraštelius. Likusią tešlą padalinkite į dvi dalis. Į vieną įmaišykite kakavos. Abi dalis padėkite į šaldytuvą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Paruoškite įdarą: ištirpinkite likusį sviestą. Pertrinkite varkę su kiaušiniais, cukrumi ir pakeliu vanilinio cukraus, supilkite sviestą.
Masę padalinkite į dvi dalis: į vieną įmaišykite šokoladinį pudingą, į kitą - vanilinį.
Įdarą sudėkite į maišelius, nukirpkite kampučius ir pakaitomis užspauskite ratu tai vieno, tai kito.
Iš atšaldytos tešlos padarykite volelius, supjaustykite riekutėmis ir pakaitomis išdėliokite ant pyrago viršaus.
Kepkite valandą. Atvėsinkite ir patiekite.
Komentarai (3)
200g naudoji tešloje, kitus - varškės įdare.
Taip pat sviestu gali tepti skardą...