Didelėje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūną ir supjaustytą papriką, kepkite, kol suminkštės (apie 4 minutes). Sudėkite kalakutieną ir kepkite pamaišydami, kol gražiai pagels (nebūtina, kad mėsa iškeptų iki galo). Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite česnaką, pomidorų pastą ir gaminkite dar 2 minutes. Viską sudėkite į lėto virimo puodą.
Sudėkite į puodą su faršu pupeles, supjaustytus pomidorus, prieskonius, supilkite sultinį. Virkite 4 valandas, kol troškinys sutirštės. Patikrinkite, ar netrūksta prieskonių.
Patiekite pabarstę tarkuotu sūriu ir svogūnų laiškais.
Receptas, kuriuo džiaugsitės visus metus!
Komentarai