Pupelių ir grybų paštetas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Virtos raudonos pupelės, 200 gr.
  • Pupelių sultinys
  • Grybai, 100 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Česnako skiltelė, 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Sojų padažas, 2 v.š.
  • Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną ir grybus (bet kokius) susmulkinkite ir apkepkite aliejuje.

  2. Sudėkite pupeles, pabarstykite pipirais. Uždenkie ir troškinkite 10-15 minučių. Jei reikia, įpilkite truputį sultinio.

  3. Sudėkite česnaką, įpilkite sojų padažo. Viską sutrinkite smulkintuvu iki vienalytės masės. Galima įdėti žalumynų.

  4. Paštetas skanus tiek šiltas, tiek šaltas. Patiekite su skrebučiais.

Receptą atsiuntė: Regina

Komentarai

Greita receptų paieška