Pupelių ir krevečių salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Obuolių actas, 0,25 stikl.
  • Alyvuogių aliejus, 3 v.š.
  • Aitriųjų paprikų pagal skonį
  • Malti kuminai, 1 a.š.
  • Druska, 0,25 a.š.
  • Virtos krevetės, supjaustytos, 450 gr.
  • Konservuotos pupelės, 1 skard.
  • Vyšniniai pomidoriukai, supjaustyti, 1 stikl.
  • Didelė saldžioji paprika, supjaustyta, 1 vnt.
  • Smulkinti laiškiniai svogūnai, 0,25 stikl.
  • Kapotos kalendros, 0,25 stikl.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame dubenyje išplakite aliejų, actą, kuminus, druską ir aitriąsias paprikas, sudėkite krevetes, nusunktas pupeles, pomidorus, saldžiąją papriką, svogūnus ir kalendras, viską išmaišykite.

  2. Patiekite šaltas arba kambario temperatūros. Galima patiekti su tortilijomis, lavašu ar pita, tačiau skanu ir taip :)

Receptą atsiuntė: Rita

Komentarai

Greita receptų paieška