Rageliai su šokoladu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Pieniškas šokoladas, 150 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Sviestas arba margarinas, 20 gr.
  • Sluoksniuota mielinė tešla, 500 gr.
  • Cukrus, 20 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladą susmulkinkite, tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite stačiakampiais, o šiuos - trikampiais.

  2. Ant trikampio pagrindo uždėkite šokolado ir suvyniokite tešlą voleliu.

  3. Sudėkite ragelius ant riebalais išteptos skardos, patepkite kiaušinio ir cukraus plakiniu,kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių

Receptą atsiuntė: Irma

Komentarai

Greita receptų paieška