Raikytas pyragas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Cukrus, 100 gr.
  • Miltai, 250 gr.
  • Kepimo milteliai, 0,5 a.š.
  • Migdolai, 100 gr.
  • Razinos, 1 sauj.
  • Vanilė, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius ir cukrų iki purios masės, suberkite kepimo miltelius, miltus ir vanilę, migdolus ir išmirkintas razinas.

  2. Suformuokite kepaliuką ir kepkite jį apie pusvalandį vidutinio karštumo orkaitėje, kol apskrus, išimkite.

  3. Supjaustykite pyragą riekelėmis, sudėkite į skardą ir, šiek tiek numažinę temperatūrą, dar 10 minučių pakepkite, apverskite ir dar pakepkite.

Receptą atsiuntė: Erika

Komentarai

Greita receptų paieška