Rudųjų ryžių košė su daržovėmis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Rudieji ryžiai, 250 gr.
  • Kvapusis moliūgas, 250 gr.
  • Morkos, 150 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Kalendra, 0,5 a.š.
  • Kuminai, 0,5 a.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Kokosų aliejus, 1 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruduosius ryžius 6-7 valandas pamirkykite vandenyje.

  2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

  3. Morkas ir moliūgą stambiai sutarkuokite.

  4. Puode ištirpinkite kokosų aliejų, apkepkite svogūną, po to sudėkite tarkuotas daržoves, suberkite kalendras, kuminus, druską ir gerai išmaišykite. Dar truputį pakaitinkite ir sudėkite perplautus ryžius.

  5. Įpilkite 2 stiklines vandens (arba tiek, kiek nurodyta ant pakuotės), uždenkite dangčiu, užvirinkite, sumažinkite temperatūrą iki vidutinės ir nemaišydami virkite apie 20-30 minučių.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai

Greita receptų paieška