Ryžių ir morkų apkepas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Ryžiai, 200 gr.
  • Morkos, 300 gr.
  • Sviestas, 100 gr.
  • Cukrus, 100 gr.
  • Obuoliai, 2 vnt.
  • Razinos, 50
  • Kiaušiniai, 3
  • Citrina, 1 vnt.
  • Vanilinis cukrus, 1 žiups.
  • Pienas, 2 stikl.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinkite pieną, sudėkite nuplautus ryžius ir išvirkite tirštą košę. Sudėkite sviestą, cukrų,druską, kiaušinių trynius, tarkuotas morkas, vanilinį cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę, nuplautas ir nusausintas razinas, skiltelėmis supjaustytus obuolius. Išmaišykite.

  2. Įmaišykite gerai išplaktus baltymus, sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą, kepkite vidutionio karštumo orkaitėje, kol atšoks nuo kraštų.

  3. Patiekite su vaisiniu padažu.

Receptą atsiuntė: Karolina

Komentarai (1)

renata 2014-01-07 13:27
o koks tinka tas vaisinis padazas ir kaip ji daryti
Greita receptų paieška