Saldi avižų košė su riešutų sviestu, riešutais ir moliūgų sėklomis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Avižos, 1 stikl.
  • Pienas, 0,5 l
  • Tarkuotas imbieras, 1,5 a.š.
  • Maltas cinamonas, 1 v.š.
  • Druska, 2 žiups.
  • Kardamonas, 2 žiups.
  • Riešutų sviestas, 2 v.š.
  • Norimi riešutai, 1 sauj.
  • Moliūgo sėklos, 1 sauj.
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame puode sumaišykite avižas su pienu, įtarkuokite imbierą, įberkite cinamoną, kardamoną ir druską, viską užkaitinkite ir pavirkite apie kelias minutes.

  2. Patiekite košę ant viršaus pabarstydami riešutų ir moliūgo sėklų, uždėkite riešutų sviesto. Jei norite dar saldesnio varianto - galite užpilti klevų sirupo. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Diana

Komentarai

Greita receptų paieška