Salotos „Aguonos“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Konservuotos/virtos pupelės, 1 skard.
  • Krabų lazdelės, 150 gr.
  • Sūris, 150 gr.
  • Svogūnų laiškai, 1 pund.
  • Alyvuogės, 9 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 3 v.š.
  • Raudona žuvis, 200 gr.
  • Citrinos sultys, 1 v.š.
  • Druska
  • Aguonos, 1 v.š.
  • Pipirai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusunkite pupeles, smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, sūrį, alyvuoges ir svogūnų laiškus.

  2. Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.

  3. Salotas sudėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite žuvimi, petražolėmis, alyvuogėmis, "žiedelius" pabarstykite aguonomis.

Receptą atsiuntė: Inga

Komentarai

Greita receptų paieška