Salotos „Lapės uodega“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Silkės, 2 vnt.
  • Grybai (pievagrybiai ar kt.), 400 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Bulvės, 4 vnt.
  • Majonezas, 250 gr.
  • Morkos, 4 vnt.
  • Druska
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išimkite iš žuvies ašakas, silkes supjaustykite gabaliukais.

  2. Išvirkite bulves ir morkas, nulupkite, sutarkuokite.

  3. Kiaušinius išvirkite ir sutarkuokite, dalį baltymų atidėkite papuošimui.

  4. Apkepkite aliejuje grybus ir smulkintą svogūną, pabarstykite druska.

  5. Susmulkinkite žalumynus.

  6. Sluoksniuokite salotas: silkės, žalumynai, majonezas, bulvės, majonezas, grybai su svogūnais, kiaušiniai, majonezas, morkos. Ant salotų galo užtepkite majonezo ir uždėkite smulkintų baltymų.

Receptą atsiuntė: Birutė

Komentarai

Greita receptų paieška