Salotos su grybais pasninko periodu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Marinuoti grybai, 300 gr.
  • Bulvės, 2 vnt.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Žalieji žirneliai, 50 gr.
  • Žalumynai, 1 pund.
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirkite, nulupkite, atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Susmulkinkite žalumynus, sutarkuokite česnaką.

  3. Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.

  4. Viską sumaišykite ir sudėkite žirnelius, nuplautus grybus.

  5. Prieš patiekdami apšlakstykite salotas aliejumi.

Receptą atsiuntė: Jolanta

Komentarai

Greita receptų paieška