Salotos su vynuogėmis ir vištiena

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 300 gr.
  • Sūris, 150 gr.
  • Vynuogės, 200 gr.
  • Graikiniai riešutai, 150 gr.
  • Salotų lapai, 6 vnt.
  • Saulėgrąžų aliejus, 3 v.š.
  • Majonezas, 150 gr.
  • Druska
  • Pipirai
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite vištieną mažais gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite.

  2. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite.

  3. Sutarkuokite sūrį.

  4. Susmulkinkite riešutus.

  5. Perpjaukite vynuoges pusiau, išimkite kauliukus.

  6. Išklokite indą salotų lapais, sluoksniuokite salotas: vištiena, majonezas, kiaušiniai, dalis riešutų, majonezas, sūris ir riešutai. Patepkite majonezu ir papuoškite vynuogėmis.

  7. Atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Viktorija

Komentarai (2)

ty 2013-04-11 21:54
gjfrjrmffg
yu 2013-04-11 21:53
titkt
Greita receptų paieška