Šalta agurkų sriuba ("tarator")

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Švieži agurkai, 4 vnt.
  • Česnako skiltelės, 3 vnt.
  • Krapai, 1 pund.
  • Kefyras, 500 ml
  • Vanduo, 500 ml
  • Augalinis aliejus, 2 v.š.
  • Druskos, pipirų pagal skonį
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuokite agurkus, jei reikia - nulupkite žievę ir pašalinkite sėklas. Į šią masę sudėkite smukintus krapus.

  2. Įberkite druskos, pipirų, sudėkite perspaustą česnaką, viską gerai išmaišykite ir palikite pusvalandžiui.

  3. Užpilkite kefyru arba jogurtu, įmaišykite aliejų ir šaltą vandenį. Palikite dar porai valandų ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai

Greita receptų paieška