Ištirpinkite kavą karštame vandenyje, atvėsinkite. Galima naudoti ir tikrą kavą.
Pertrinkite varškę, sumaišykite su kambario temperatūros sviestu, plakite elektriniu plaktuvu apie minutę.
Sudėkite citrinos žievelę, prieskonius, cukrų, supilkite konjaką, kavą ir dar kartą išplakite.
Po truputį įmaišykite kakavos ir miltų mišinį. Jei plakate plaktuvu, rinkitės patį mažiausią greitį.
Galiausiai sudėkite tarkuotą šokoladą, išmaišykite.
Skardą išklokite kepimo popieriumi.
Šlapiomis rankomis formuokite 2,5 cm skersmens rutuliukus, suteikite jiems ovalią formą, sudėkite, palikite 2,5-3 cm tarpus.
Įspauskite dantų krapštuku griovelius, kad sausainiai primintų kavos pupeles.
Kepkite 185-190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
Patiekite atvėsusius.
Komentarai (1)