Šiltos grikių, moliūgo ir granatų salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Grikiai (virti), 1 stikl.
  • Moliūgas, 100 gr.
  • Granatas, 1 vnt.
  • Špinatai, 1 sauj.
  • Moliūgo sėklos, 2 v.š.
  • Fetos sūris, 50 gr.
  • Citrinos sultys, 1 v.š.
  • Aliejus, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą supjaustykite kubeliais ir apkepinkite šaukšte aliejaus, uždenkite ir patroškinkite, kol suminkštės. Sumaišykite su virtais, dar šiltais grikiais, priplėšykite špinatų lapelių, berkite granato sėklų, be riebalų paskrudintų moliūgo sėklų. Salotas užtasykite citrinos sultimis ir aliejumi (taip pat galima dėti truputį klevų sirupo ar medaus, šaukštelį grūdėtųjų garstyčių).

  2. Permaišykite ir patrupinkite fetos sūrio.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška