Skanėstas su šokoladu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Pieniškas šokoladas, 125 gr.
  • Kava, 2 v.š.
  • Cukrus, 125 gr.
  • Sviestas, 125 gr.
  • Miltai, 80 gr.
  • Graikiniai riešutai, 80 gr.
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladą sulaužykite gabaliukais ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje kartu su kava. Sudėkite cukrų, minkštą sviestą ir kiaušinių trynius.

  2. Viską išmaišykite, suberkite persijotus miltus.

  3. Atsargiai įmaišykite riešutus ir iki putų išplaktus baltymus.

  4. Kepimo formą (arba formeles) ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais. Supilkite tešlą, kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.

  5. Pabarstykite cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Toma

Komentarai

Greita receptų paieška