Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kol kaista orkaitė, sutrinkite trintuvėje svogūną ir česnaką. Supjaustykite portabelo grybus griežinėliais.
Tešloje su stikline suformuokite ir išpjaukite apskritimus, tuomet du apskritimus sulipinkite vieną su kitu, ir t. t. Kepkite orkaitėje 15-20 min., kol tešla pasidarys auksinės spalvos.
Kol kepa tešla, 15 minučių vandenyje pavirkite anakardžius, tuomet dėkite į virtuvės kombainą ir sutrinkite, bei atidėkite. Keptuvėje, įpilus alyvuogių aliejų, ant vidutinės kaitros pakepkite svogūną ir česnakus, tuomet suberkite grybus bei patroškinkite apie 10 min. Įpilkite anakardžių masę ir dar patroškinkite 5 min. Sudėkite petrožoles, druską, pipirus, ciberžolę - viską gerai išmaišykite.
Kai iškeps tešla, išpjaukite kiekvieno kepinio centre vietą, į kurią dėsite įdarą. Sukrėskite įdaro masę ir skanaus!
Komentarai