Šokoladiniai pyragaičiai žiemos šventėms

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Sviestas, 150 gr.
  • Kartusis šokoladas, 200 gr.
  • Kakavos milteliai, 1 v.š.
  • Cukrus, 200 gr.
  • Vanilinis cukrus, 2 pak.
  • Kiaušiniai, 4 vnt.
  • Miltai, 100 gr.
  • Druska, 0,25 a.š.
  • Braškės
  • Plakta grietinėlė
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, įkiškite riebalais išteptą kepimo formą.

  2. Karšto vandens vonelėje pamaišydami ištirpinkite šokoladą ir sviestą, leiskite kiek atvėsti.

  3. Suberkite cukrų, kakavą ir vanilinį cukrų (galima jį pakeisti vanilės ekstraktu), išmaišykite.

  4. Po vieną įmaišykite plaktus kiaušinius, sudėkite miltus, druską, išmaišykite ir supilkite į paruoštą formą.

  5. Kepkite apie 30 minučių, supjaustykite kvadratėliais, papuoškite grietinėle ir braškėmis.

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai

Greita receptų paieška