Šokoladinis avokadų pudingas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Avokadai, 4 vnt.
  • Kokosų pienas, 0,25 stikl.
  • Kakavos milteliai, 4 v.š.
  • Kartusis šokoladas (80%), 60 gr.
  • Medus, 3 v.š.
  • Vanilinis cukrus, 1 žiups.
  • Druska, 1 žiups.
  • Kokosų drožlės pagal skonį
  • Tarkuotas šokoladas pagal skonį
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Trintuvu pertrinkite avokadų minkštimą.

  2. Pakaitinkite kokosų pieną ir jame ištirpinkite kartųjį šokoladą, kakavos miltelius, vanilinį cukrų, medų ir druską.

  3. Išmaišykite avokadus ir šokoladinį kokosų pieną iki vienalytės masės, padėkite desertą į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sutirštėtų.

  4. Prieš patiekdami pabarstykite kokosų drožlėmis arba tarkuotu šokoladu.

Receptą atsiuntė: Daiva

Komentarai

Greita receptų paieška