Šokoladinis desertas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vnt.
  • Druska, 1 a.š.
  • Juodasis šokoladas, 200 gr.
  • Kepimo milteliai/soda, 1 a.š.
  • Miltai, 1 stikl.
  • Rudasis cukrus, 1 stikl.
  • Baltasis cukrus, 1 stikl.
  • Sviestas, 200 gr.
  • Vanilės ekstraktas, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite visus komponentus (išskyrus šokoladą ir sviestą).

  2. Puode ištirpinkite sviestą ir gabaliukais sulaužytą šokoladą, supilkite į tešlą ir išmaišykite.

  3. Ištepkite kepimo formą riebalais, supilkite paruoštą masę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.

  4. Atvėsinkite ir supjaustykite.

Receptą atsiuntė: Elena

Komentarai

Greita receptų paieška