Šokoladinis keksas su cukinija

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Miltai, 175 gr.
  • Sviestas, 60 gr.
  • Augalinis aliejus, 60 gr.
  • Pienas, 60 ml
  • Kepimo milteliai, 1 a.š.
  • Kakava, 2 v.š.
  • Cukinija, 200 gr.
  • Juodasis šokoladas, 1 vnt.
  • Cukrus, 180 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite dubenyje aliejų, cukrų ir sviestą. Supilkite pieną ir kiaušinius.

  2. Plakdami suberkite kakavą, miltus ir kepimo miltelius, sumaišykite su nulupta ir sutarkuota cukinija bei šokolado gabaliukais.

  3. Supilkite į riebalais išteptą formą ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.

Komentarai

Greita receptų paieška