100 g sviesto supjaustykite gabaliukais, sumaišykite su 1 kiaušiniu, 200 g persijotų miltų, 2 šaukštais cukraus, vandeniu, druska. Palaikykite pusvalandį šaldytuve.
Karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį sviestą ir šokoladą, suberkite 5 šaukštus cukraus, išmaišykite ir atvėsinkite.
Tešlą iškočiokite, išklokite ja kepimo formą ir padarykite 4-5 cm aukščio kraštelius.
Sumaišykite likusius miltus, kepimo miltelius, kiaušinius, kelis lašus vanilės ekstrakto, sudėkite viską į šokoladinę masę ir permaišykite.
Suverkite ant pyrago pagrindo, ant viršaus išdėliokite persikus.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 35-45 minutes.
Prieš patiekiant galima pabarstyti cukraus pudra.
Komentarai (1)