Šokoladinis ryžių pudingas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Ryžiai, 100 gr.
  • Kokosų pienas, 400 ml
  • Pienas, 150 ml
  • Pieniškas šokoladas, 50 gr.
  • Cukrus, 2 v.š.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite kokosų pienu ir užkaiskite. Virkite pagardinę druska ant nedidelės ugnies, pamaišydami ir po truputį supildami pieną, kol skysčio neliks.

  2. Kai ryžiai bus beveik išvirę (po 20-25 min.), sudėkite gabaliukais sulaužytą šokoladą, jei reikia - įberkite cukraus. Gerai išmaišykite.

  3. Patiekite karštą, papuoškite mėgstamomis uogomis.

Receptą atsiuntė: Elena

Komentarai

Greita receptų paieška