Šokoladinis tortas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Tamsus šokoladas, 2 vnt.
  • Cukrus, 100 gr.
  • Sviestas, 100 gr.
  • Miltai, 100 gr.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Citrinos sultimis nugesinta soda, 1 a.š.
  • Konjakas, 2 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite 1 šokoladą ir sviestą, išmaišykite.

  2. Išplakite kiaušinius su cukrumi, suberkite miltus, supilkite sodą ir konjaką, dar kartą išplakite. Įmaišykite tirpintą šokoladą.

  3. Kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes. Patikrinkite mediniu pagaliuku, ar iškepė.

  4. Papuoškite tirpintu šokoladu.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai

Greita receptų paieška