Šokoladinis tortas su riešutais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Sviestas, 250 gr.
  • Riešutai, 1 stikl.
  • Miltai, 2 stikl.
  • Citrina, 1 vnt.
  • Cukrus, 1,5 stikl.
  • Kiaušiniai, 5 vnt.
  • Nugesinta soda, 0,75 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius išsukite su stikline cukraus, tirpintu sviestu ir smulkintais riešytais.

  2. Suberkite miltus, sudėkite grietine arba actu nugesintą sodą, išmaišykite. Padalinkite tešlą į 3 lygias dalis ir iškepkite 3 pagrindus, atvėsinkite.

  3. Išplakite baltymus su 0,5 stiklinės cukraus, suberkite kakavą, supilkite sultis, vėl išplakite.

  4. Palaikykite kremą šaldytuve apie 20 minučių ir pertepkite tortą.

Receptą atsiuntė: Valerija

Komentarai

Greita receptų paieška