Šokoladu apipiltos kriaušės

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kriaušės, 500 gr.
  • Cukrus, 4 v.š.
  • Gvazdikėliai, 4 vnt.
  • Pienas, 1 stikl.
  • Kakava, 1 v.š.
  • Krakmolas, 10 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kriaušes nulupkite ir išvirkite pasaldintame vandenyje su prieskoniais.

  2. Leiskite vaisiams nudžiūti, sudėkite juos į pusdubenį.

  3. Užvirinkite pieną su 1 šaukštu cukraus, kakava ir krakmolu. Gerai pamaišykite ir karštu padažu apipilkite kriaušes, palaukite, kol atvės, ir patiekite (galite kartu su ledais).

Receptą atsiuntė: Valentina

Komentarai

Greita receptų paieška