Spanguolių padažas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Rudasis cukrus, 100 gr.
  • Šviežios apelsinų sultys, 100 ml
  • Šviežios arba šaldytos spanguolės, 250 gr.
  • 1 apelsino žievelės (be baltosios dalies)
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite cukrų ir sultis į puodą, užvirinkite.

  2. Suberkite uogas ir žieveles (žievelės nebūtinos), virkite, kol uogos suminkštės, bet dar laikys formą (šaldytoms reikės maždaug 5 minučių, šviežioms - šiek tiek daugiau).

  3. Vėsdamas padažas tirštės. Jį galima laikyti šaldytuve iki vienos savaitės (prieš patiekiant reikėtų valandą atšildyti), arba užšaldyti (reikės palikti kambario temperatūroje 24 valandoms).

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai

Greita receptų paieška