Šparagų apkepas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Šparagai, 15 vnt.
  • Kiaušiniai, 4 vnt.
  • Grietinėlė, 300 ml
  • Svogūnų laiškai, 1 pund.
  • Juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Sviestas, 10 gr.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalykite šparagus (naudokite daržovių skustuką), nupjaustykite galus, 7 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje ir nuvarvinkite.

  2. Išplakite kiaušinius, sumaišykite su smulkintais svogūnų laiškais ir grietinėle, įberkite druskos ir pipirų.

  3. Sudėkite į sviestu išteptą kepimo formą šparagus ir užpilkite plakiniu.

  4. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių, apkepą kepkite įstatę į vandens vonelę.

Receptą atsiuntė: Natalija

Komentarai

Greita receptų paieška