Špinatų salotos su migdolais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Švieži špinatai, 140 gr.
  • Supjaustytas obuolys, 1 vnt.
  • Trupinta feta, 0,33 stikl.
  • Supjaustytas raudonasis svogūnas, 0,25 vnt.
  • Kepintos migdolų riekelės, 0,25 stikl.
  • Alyvuogių aliejus, 0,33 stikl.
  • Raudonojo vyno actas, 3 v.š.
  • Perspausta česnako skiltelė, 1 vnt.
  • Garstyčios, 2 a.š.
  • Druskos, pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruoškite padažą: dubenyje išplakite aliejų, actą, česnaką, garstyčias, druską ir pipirus.

  2. Sudėkite likusius komponentus ir gerai išmaišykite, tuojau pat patiekite.

  3. Puikiai tiks skubantiems!

Receptą atsiuntė: Rasa

Komentarai

Greita receptų paieška