Sriuba su dilgėlėmis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Jauni dilgėlių lapai, 250 gr.
  • Baltosios pupelės pomidorų padaže, 1 skard.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Svogūnų laiškai, 3 vnt.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Grietinė
  • Prieskoniai
  • Krapai, 1 pund.
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite svogūną, svogono laiškus ir krapus.

  2. Dilgėles labai gerai nuplaukite (galite ir nuplikinti), supjaustykite ir sudėkite į puodą su svogūnu. Užpilkite litru verdančio vandens ir virkite 10-15 minučių.

  3. Sudėkite pupeles, su padažu, krapus irprieskonius, pavirkite dar 10 minučių.

  4. Prieš baigiant virti sudėkite pjaustytą česnaką.

  5. Patiekite su grietine ir svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė: Beata

Komentarai

Greita receptų paieška