Sriuba „Žalioji Indija“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 300 gr.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Petražolės, 1 pund.
  • Špinatai, 1 pund.
  • Kalendra, 1 sauj.
  • Mėta, 1 sauj.
  • Muskatas, 0,5 a.š.
  • Kario prieskoniai, 0,5 a.š.
  • Vanduo, 1 l
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną užpilti vandeniu ir virti 15 min., nuo vandens užvirimo. Nugriebkite atsirandančias putas.

  2. Vištienos filė išimti iš vandens. Supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje 3-4 minutes.

  3. Po to vištieną sudėti atgal į sultinį. Pridėti susmulkintų žalumynų, priberti prieskonių.

  4. Virti 1-2 minutes.

Receptą atsiuntė: Brigita

Komentarai

Greita receptų paieška