Sūrio ir svogūnų sriuba

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
15
Ingredientai:
  • Vanduo, 3 l
  • Fermentinis sūris, 450 gr.
  • Svogūnai, 10 vnt.
  • Grietinėlė, 400 ml
  • Mėsa, 200 gr.
  • Sviestas, 100 gr.
  • Druska, 1 žiups.
  • Pistacijos, 1 sauj.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite.

  2. Į puodą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, jautienos arba kiaulienos gabaliukus. Uždengus troškinti iki 45 min. Mėsą ir svogūnus prieš dedant į puodą pakepinkite svieste tol, kol svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą.

  3. Po to į puodą supilti grietinėlę, prieskonius, smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite ir virkite dar 2-3 min.

  4. Galiausiai į sriubą suberkite išlukštentas pistacijas.

  5. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Livija

Komentarai

Greita receptų paieška