Sūrio padažas makaronams

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Sviestas, 60 gr.
  • Riebi grietinėlė, 1 stikl.
  • Trintas česnakas, 1 skilt.
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 1,5 stikl.
  • Kapotos petražolės, 0,25 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode ant vidutinio stiprumo ugnies ištirpinkite sviestą, supilkite grietinėlę, pakaitinkite 5 minutes, sudėkite česnaką ir sūrį, ir kaitinkite maišydami, kol sūris išsilydys.

  2. Apipilkite makaronus ir pabarstykite petražolėmis.

  3. Parmezano sūris kartais lydosi gana sunkiai, jį galima pakeisti kitu jūsų mėgstamu sūriu. Jei mėgstate aštresnį padažą, įdėkite dar vieną česnako skiltelę.

Receptą atsiuntė: Milda

Komentarai

Greita receptų paieška