Šventinis kalakutas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
12
Ingredientai:
  • Kalakutas, 1 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Morkos, 2 vnt.
  • Čiobreliai, 2 vnt.
  • Sviestas, 50 gr.
  • Druska
  • Salieras, 1 vnt.
  • Aliejus, 50 ml
  • Vanduo, 500 ml
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Stambiai supjaustykite svogūnus, morkas ir salierus, sudėkite į kepimo skardą ir pabarstykite čiobreliais.

  2. Uždėkite surištą kalakutą. Ištepkite jį sviesto ir aliejaus mišiniu.

  3. Pabarstykite druska ir pipirais, užpilti vandenį ir kepkite orkaitėje apie 3 valandas.

Receptą atsiuntė: Raminta

Komentarai

Greita receptų paieška