Šventinis varškės desertas su uogomis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gr.
  • Cukrus, 100 gr.
  • Sviestas, 50 gr.
  • Sviestas, 10 gr.
  • Kiaušiniai, 4 vnt.
  • Konservuotos/šaldytos uogos, 20 gr.
  • Citrinos žievelė, 1 a.š.
  • Sviestas, 10 gr.
  • Grietinėlė, 200 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pertinkite varškę, cukrų, kambario temperatūros sviestą, tarkuotą citrinos žievelę ir išplaktus kiaušinius, sudėkite į riebalais išteptas kepimo formeles ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

  2. Išplakite grietinėlę su trupučiu cukraus, užtepkite ant deserto ir papuoškite uogomis.

Receptą atsiuntė: Violeta

Komentarai

Greita receptų paieška