Tiršta sriuba su jautiena

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Jautiena, 400 gr.
  • Česnakas, 2 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Džiovintos prieskoninės žolelės, 1 a.š.
  • Smulkintos morkos, 2 stikl.
  • Smulkūs makaronai, 400 gr.
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 1 stikl.
  • Smulkintas salieras, 1 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Tai soti, maistinga ir skani itališka sriuba. Idealiai tinka pietums.

  2. Smulkiai supjaustykite mėsą ir apkepkite keptuvėje.

  3. Sudėkite į puodą mėsą ir smulkintas daržoves, užpilkite vandeniu. Sudėkite česnaką ir prieskonius.

  4. Virkite apie valandą ant vidutinio stiprumo ugnies, kartais pamaišykite.

  5. Iki virimo pabaigos likus maždaug 10 minučių sudėkite makaronus. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Dalia

Komentarai

Greita receptų paieška