Dideliame puode ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite pankolius, svogūnus ir česnaką, kepkite pamaišydami 5-6 minutes, arba kol pankoliai suminkštės. Supilkite sultinį ir pieną, sudėkite bulves ir čiobrelius. Uždenkite dangčiu ir virkite ant nestiprios ugnies apie 15 minučių, arba kol bulvės suminkštės. Šiek tiek atvėsinkite.
Tuo tarpu keptuvėje apkepkite mėsytę ir nuvarvinkite riebalus. Sudėkie mėsą į bulves ir viską pertrinkite elektriniu trintuvu. Vėl viską supilkite į puodą ir įmaišykite citrinos sultis, pašildykite ir išpilstykite į dubenėlius. Jei mėgstate, pabarstykite svogūnų laiškais.
1 tokios sriubos porcija turės apie 250 kcal.
Komentarai