Išvirkite bet kokią pasirinktą mėsą. Kol ji verda, nuskuskite bulves (nepjaustykite) ir morką, nulupkite svogūną ir česnako skilteles.
Išgriebkite mėsą, į sultinį sudėkite bulves ir gerai išvirkite - nieko baisaus, jeigu ir šiek tiek sukris.
Išgriebkite, sutrinkite ir vėl sudėkite į sultinį, suberkite kubeliais pjaustytą morką ir svogūną. Susmulkinkite česnaką.
Mėsą supjaustykite gabaliukais, česnaką padalinkite į porcijas: vieną sudėkite į puodą, kitą palikite, kad galėtumėte įmaišyti į jau išpilstytą sriubą.
Sudėkite į puodą pomidorų pastą, nuluptą supjaustytą pomidorą ir pavirkite (sriuba turi išeiti gan tiršta, tačiau jeigu persistengėte, galima įpilti virinto vandens).
Patiekite su virta mėsa, duona, džiūvėsėliais arba česnaku įtrintais skrebučiais.
Komentarai